Á la carte & båtcharter

Hyr en hel båt eller boka valfritt antal platser på en av våra ordinarie kryssningar till er firmafest, företagsevent, svensexa eller möhippa, eller ha idrottsklubbens avslutning på en båttur ombord på M/S Vindhem? På en vanlig båttur tar vi upp till 400 passagerare varav 360 kan vara sittande matgäster. Behöver Ni transport för Era gäster till festen så kan vi hjälpa till! Kanske en lunchkryssning i vår vackra skärgård eller en 3-rätters middag på kvällen. Vill Ni ha lugn bakgrundsmusik till maten och kanske lite dansmusik efter middagen, eller vill Ni rocka loss till något av Sveriges bästa coverband? Vi ordnar musiken efter Er smak! Vår chartermeny finns att läsa här. Charterhyra enligt överenskommelse. Kontakta oss för mer information!

Kontoret har öppet mån-fre 09.00-17.00 & lördagar efter 10.00. Telefon 08- 604 04 20.

Vill Ni ta del av den festliga stämningen ombord på M/S Vindhem men känner att vår traditionella meny inte räcker till? I samarbete med en framstående köksmästare har vi tagit fram en 3-rätters meny som kan avnjutas ombord under våra vanliga Räk & Rockkvällar.

Pris per person för båttur, underhållning, förrätt, varmrätt och dessert är endast 795:-. Då har Ni möjligheten att välja mellan två förrätter och två varmrätter. För tillfället har vi enbart möjligheten att ta emot beställningar av 3-rätters menyn från sällskap som är 8 personer eller fler och då endast om hela sällskapet väljer att äta från 3-rätters menyn.

Se vår meny

Vi tar upp till 400 passagerare varav 360 kan vara sittande matgäster!

Melden Sie sich für unseren Newsletter an!

Gefällt uns