Räk & Tacoafton med The Main Thing - Vindhem

Event & Bokning

25 Jul - 19:00-22:30

Räk & Tacoafton med The Main Thing

Hur vi arbetar för att motverka spridningen av Covid – 19.

The Main Thing är ett tiohövdat coverband från Stockholm. Bandet spelar helst soul och disco från 60- och 70-talet, men ibland överraskar de även sin publik med något modernt. Räkna med en kväll när spelglädjen är på topp. Dra på dig bästa dans-sviden och ett par bekväma dojjor och så kör vi!

Vårt bidrag till en lyckad kväll består av antingen obegränsat med räkor, smör, bröd och aîoli eller tacos med tortillas, nötfärs/vegfärs, grönsaker, ost, salsa och gräddfil. Till dessert bjuder vi på en ostbricka (inte obegränsat).

Dra på er dansskorna och ladda för en helkväll med god mat, mycket mat, härlig musik och dans i världens vackraste skärgård.

Påstigning sker från 18.00 och avgång 19.00. Klockan 22.30 är Ni tillbaka vid Skeppsbron, mätta, belåtna, svettiga och med begynnande träningsvärk i ben och fötter.

Välkomna ombord!

Ring 08-604 04 20 för att boka

Måndag-fredag kl. 09.00 – 17.00. Eller fyll i formuläret nedan.

Boka denna dag

Er internetbokning är enbart en förfrågan. Vi kontaktar Er under kontorstid för att bekräfta bokningen. Observera att på söndagar är kontoret stängt samt att M/S Vindhem ej har några avgångar på söndagar.


¡El barco sale desde aquí!

¡Suscribirse a nuestro boletín de noticias!

¡Síguenos en Facebook!