The Boppers - Allhelgona Monsterrock - Vindhem

Event & Bokning

1 nov - 19:00-23:30

The Boppers – Allhelgona Monsterrock

Hej alla Boppersfans.
 
Först och främst vill vi tacka så mycket för två härliga sommarkvällar med Boppers i Juli. Det var verklig en riktig höjdare.
 
Trots att vi körde två evenemang på raken så var det dessvärre många som blev besvikna när båten ganska fort blev fullsatt. Sedan dess har vi jobbat stenhårt med att försöka få till en spelning till och till slut lyckades vi få ihop det med Matte och gänget. En fredag – Allhelgona – dessutom! Därför får det bli Monsterrock.
 

Till alla Er som inte kom med förra gången. Vänta inte med att boka om du vill vara säker på att få plats ombord. The Boppers har en stor och trogen följarskara och bandet har inte så många spelningar i Stockholm.

 

Vi hjälper Er hålla blodsockret uppe med antingen obegränsat med Räkor, smör, bröd & aioli eller Tortillas med kryddig nötfärs, grönsaker, ost, salsa & gräddfil. Till dessert bjuder vi på en ostbricka (inte obegränsat)

 

OBS! Begränsat antal platser.

Varmt välkomna ombord!

Ring 08-604 04 20 för att boka

Måndag-fredag kl. 09.00 – 17.00. Eller fyll i formuläret nedan.

Boka denna dag

Er internetbokning är enbart en förfrågan. Vi kontaktar Er under kontorstid för att bekräfta bokningen. Observera att på söndagar är kontoret stängt samt att M/S Vindhem ej har några avgångar på söndagar.


Härifrån går båten!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Följ oss på Facebook!