Jerry Williams Tribute med Chris Andersen - Vindhem

Event & Bokning

24 Jul - 19:00-23:30

Jerry Williams Tribute med Chris Andersen

När Chris Andersen fick höra att Jerry Williams hade avlidit spelade han spontant in en egen, lågmäld version av ”Did I Tell You” och lade ut den på Facebook. Snart hade den delats flera hundra gånger, och producenten Anders Hansson – som producerade Jerry Williams originalversion av ”Did I Tell You” fick höra den. Han blev också gripen av tolkningen och erbjöd sig att göra en riktig studioinspelning av låten.

Den nya tolkningen av ”Did I Tell You” tycks ha fått ett eget liv, och dubbla syften: givetvis är den ett sätt att minnas och hylla Jerry Williams på, men den används också som ett sätt att tala om för någon att man bryr sig om den personen – innan det är för sent att säga det.

När vi frågade Chris Andersen, mest känd som IDOL-finalist, om han kunde tänka sig att köra en Jerry Williams Tribute kväll på M/S Vindhem så tvekade han inte att tacka ja. Det känns verkligen angeläget för oss att hylla en så folkkär artist som “Jerka”.

Ombordstigning sker från kl. 18:00. Båten avgår kl. 19:00.

Ni äter obegränsat med räkor, nybakat bröd och smör. Alternativt Tacos med köttfärs och alla traditionella tillbehör medan världens vackraste skärgård passerar utanför våra fönster. Efter maten kliver Chris Andersen upp scenen och vid sin sida har han bandet Some Kind of a Band. Det kommer att bli en kavalkad av Jerry Williams låtar och även en del eget material från Chris Andersen.

Till dessert bjuder vi på en ostbricka.

Ring 08-604 04 20 för att boka

Måndag-fredag kl. 09.00 – 17.00. Eller fyll i formuläret nedan.

Boka denna dag

Er internetbokning är enbart en förfrågan. Vi kontaktar Er under kontorstid för att bekräfta bokningen. Observera att på söndagar är kontoret stängt samt att M/S Vindhem ej har några avgångar på söndagar.


Läs vår personuppgiftspolicy

Härifrån går båten!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Följ oss på Facebook!