Julbord Kväll Tis - Tors - Vindhem

Event & Bokning

7 Dec - 18:30-22:00

Julbord Kväll Tis – Tors

Julbordskryssning bland öar kobbar och skär…

 

Normalt är det musiken som står i centrum på M/S Vindhem. Vid juletid får dock musiken ta ett litet kliv tillbaka och fokus läggs istället på maten.

 

Alla de gamla klassikerna finns naturligtvis med. Julskinka, grisfötter, våra hemgjorda sillar, hemrullade köttbullar, prinskorv, julkorv, rödkål, revbensspjäll, Jansson, lutfisk. Eftersom julbordet förtärs till sjöss så får havets läckerheter ta upp mycket plats på buffébordet. Det finns gravad lax, kallrökt lax, varmrökt lax, räkor, rökta räkor, rökta laxfenor, böckling, Skagenröra, laxröra och mycket mycket mer.

Om ni, mot förmodan, har lite utrymme kvar i magen för dessert så serveras hembakad äppelkaka med vaniljsås, hembakta småkakor, struvor med sylt samt en ostbricka utöver det vanliga där tonvikten lagts på dels franska och spanska klassiska ostar men även närproducerad svensk dessertost från små gårdsmejerier. Till detta har kökschefen kokat ihop en egen morotsmarmelad.

Är det så att en eller flera i sällskapet är vegetarianer eller veganer? Uppge detta vid bokningen så arrangerar vi mer än gärna en egen liten minibuffé i Meze-stil!

Ombord underhåller vår trubadur med musik som passar de flesta åldrar och smakriktningar!

Vi öppnar 30 minuter före avgång.

 

Ring 08-604 04 20 för att boka

Måndag-fredag kl. 09.00 – 17.00. Eller fyll i formuläret nedan.

Boka denna dag

Er internetbokning är enbart en förfrågan. Vi kontaktar Er under kontorstid för att bekräfta bokningen. Observera att på söndagar är kontoret stängt samt att M/S Vindhem ej har några avgångar på söndagar.


Härifrån går båten!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Följ oss på Facebook!