Räkafton för vuxna (55+) - Vindhem

Event & Bokning

25 okt - 16:00-20:00

Räkafton för vuxna (55+)

En musikkryssning för dig som var med när det verkligen begav sig!

 

Under många år har vi fått förfrågningar om att skräddarsy en avgång för alla de som inte vill vara ute till sent på kvällen men som ändå vill kunna avnjuta och dansa till livemusik från 50, 60, 70 & 80-talet. Sagt och gjort, den sista tisdagen varje månad, under perioden maj – september tillägnar vi Er. Namnet till trots så är man givetvis välkommen även om man inte är 55 år fyllda.

Happytunes har skräddarsytt repertoaren för de här avgångarna och lovar att bjuda på underhållning och dansmusik med de bästa hitlåtarna från  50 – 80 talet (Elvis, Creedence, ABBA m.fl.). Givetvis dyker det även upp en och annan dansbands hit från nutid. Vi lovar att igenkänningsfaktorn blir hög och det är bara att sjunga med i refrängerna och/eller ta en sväng om på dansgolvet. Hela båten tillägnas Er generation på dessa kryssningar.

Ombord på M/S Vindhem serverar vi som vanligt räkor, smör, nybakat bröd & aioli så mycket Ni bara orkar. För den som inte är sugen på skaldjur finns möjligheten att istället välja tacos med nötfärs, tortillas, grönsaker, riven ost, salsa och gräddfil. Även detta i obegränsad mängd. Till dessert bjuder vi på en ostbricka.

OBSERVERA att ostbrickan inte är obegränsad.

Vad kostar kalaset? Ordinarie pris dessa avgångar är 425:-. För dig som kan påvisa medlemskap i SPF, PRO, Seniormedlem i Unionen eller Smart Senior erbjuder vi en rabatt på 50:- per person.

OBS! Ni behöver uppge att ni önskar utnyttja rabatten redan vid bokningstillfället. Det går inte att göra ombord på båten. Eventuellt medlemskap ska styrkas ombord!

Njut av världens vackraste skärgård, god mat i obegränsad mängd, härlig dans och musik ombord på Stockholms Skärgårds rymligaste skärgårdsbåt (340 sittplatser). Givetvis har vi fullständiga rättigheter ombord.

Planerade avgångar 2022:  28/6, 26/7, 30/8, 27/9 & 25/10.

Fartyget öppnar 15.00 , avgår 16.00 och är åter 20.00. Vi avgår från Skeppsbron, precis framför Stockholm Slott.

Varmt välkomna ombord!

Ring 08-604 04 20 för att boka

Måndag-fredag kl. 09.00 – 17.00. Eller fyll i formuläret nedan.

Boka denna dag

Er internetbokning är enbart en förfrågan. Vi kontaktar Er under kontorstid för att bekräfta bokningen. Observera att på söndagar är kontoret stängt samt att M/S Vindhem ej har några avgångar på söndagar.


Härifrån går båten!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Följ oss på Facebook!