Midsommarkryssning med Månsson Allstars - Vindhem

Event & Bokning

båttur stockholm skärgård

24 jun - 19:00-23:30

Midsommarkryssning med Månsson Allstars

Fira Midsommarafton till sjöss i världens vackraste skärgård.
För 27:e året i rad arrangerar vi en midsommaraftonskryssning ombord på M/S Vindhem. För Er som tycker att sill och färskpotatis är något absolut nödvändigt på midsommarafton så finns möjligheten att komplettera Er meny med detta till en merkostnad av 170:-. I det priset ingår två sorters sill, färskpotatis, gräddfil, gräslök och Västerbotten.
Ombordstigning sker från kl. 18.00. Båten avgår kl. 19.00.
Ni äter obegränsat med räkor, nybakat bröd. aioli och smör. Alternativt Tacos med köttfärs och alla traditionella tillbehör, medan världens vackraste skärgård i sakta mak glider förbi utanför våra fönster.
Efter middagen bjuder Månsson Allstars på underhållning. Vad passar bättre på midsommarafton än ett band från dalarna. Månsson Allstars framför musik som passar alla åldrar och smaker. Dans är inte obligatoriskt men det brukar vara svårt även för den mest envisa att sitta still…
Observera att vi har ett begränsat antal platser samt att midsommarkryssningen är extremt populär.
Välkomna ombord!

Ring 08-604 04 20 för att boka

Måndag-fredag kl. 09.00 – 17.00. Eller fyll i formuläret nedan.

Boka denna dag

Er internetbokning är enbart en förfrågan. Vi kontaktar Er under kontorstid för att bekräfta bokningen. Observera att på söndagar är kontoret stängt samt att M/S Vindhem ej har några avgångar på söndagar.


Härifrån går båten!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Följ oss på Facebook!