Midsommarkryssning med Coverbandet Juni - Vindhem

Event & Bokning

Midsommarkryssning med Coverbandet Juni

Inget sommarställe på landet? Inga problem! Vi ordnar maten, underhållningen, den underbara skärgården och något gott att dricka till. Inte nog med det – vi diskar och städar efter Er. Kom och fira sommarens största högtid med oss!

Ombordstigning sker från kl. 17.30. Båten avgår kl. 19.00.

Ni äter obegränsat med räkor, nybakat bröd. aioli och smör. Alternativt Tacos med köttfärs och alla traditionella tillbehör, medan världens vackraste skärgård i sakta mak glider förbi utanför våra fönster.

Det finns även möjligheten att komplettera Er meny med en silltallrik bestående av sill, färskpotatis, västerbottenost, gräddfil & gräslök för 120:-

Efter middagen bjuder vi på underhållning i form av Coverbandet Juni . Dansant musik från både dagens topplistor blandas med det bästa från både igår och i förrgår. Givetvis blir det även en del “midsommarlåtar”.

Vi anländer åter till Skeppsbron efter en kväll fylld av god mat, bra musik och nya möten kl. 23.15.

Tänk på att vara ute i god tid. Midsommaraftonskryssningen har varit fullbokad varje år sedan 2011.

Välkomna ombord!

Ring 08-604 04 20 för att boka

Måndag-fredag kl. 09.00 – 17.00. Eller fyll i formuläret nedan.

Boka denna dag

Er internetbokning är enbart en förfrågan. Vi kontaktar Er under kontorstid för att bekräfta bokningen. Observera att på söndagar är kontoret stängt samt att M/S Vindhem ej har några avgångar på söndagar.


Härifrån går båten!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Följ oss på Facebook!