Midsommarkryssning med bandet Juni - Vindhem

Event & Bokning

22 Jun - 19:00-23:15

Midsommarkryssning med bandet Juni

Ombordstigning sker från kl. 17.30. Båten avgår kl. 19.00, då middagen serveras medan världens vackraste skärgård i sakta mak glider förbi utanför våra panoramafönster.

Ni äter obegränsat med räkor, nybakat bröd, aioli och smör. Alternativt Tacos med köttfärs och alla traditionella tillbehör. Till dessert bjuder vi på en ostbricka. Är någon i sällskapet vegetarian eller allergisk mot laktos/gluten? Inga problem, säg till senast dagen innan så ordnar vi det!

Dagen till ära finns det även möjligheten att förbeställa SOS. Två sorters sill, västerbottenost, färskpotatis, gräddfil & gräslök för endast 120:- per portion. Måste förbeställas senast den 19/6.

Efter middagen bjuder vi på underhållning. Coverbandet Juni blandar och ger i en aldrig sinande ström av rock, pop och schlager! De har lovat att specialanpassa sin repertoar för att passa en svensk midsommarafton i skärgården. Dans är inte obligatoriskt men det brukar vara svårt även för den mest envise att sitta still… Vi anländer återigen till Skeppsbron efter en kväll fylld av god mat, bra musik och nya möten kl. 23.15.

Halvvägs genom turen gör vi (om vädret tillåter) ett strandhugg med dans på fördäck på ön Björnholmen. Natursköna, obebodda Björnholmen som ligger vackert placerad mellan Rindö och Ramsö.

Efter strandhugget drar vi upp tempot på både underhållningen och dansen. Välkomna ombord!

Ring 08-604 04 20 för att boka

Måndag-fredag kl. 09.00 – 17.00. Eller fyll i formuläret nedan.

Boka denna dag

Er internetbokning är enbart en förfrågan. Vi kontaktar Er under kontorstid för att bekräfta bokningen. Observera att på söndagar är kontoret stängt samt att M/S Vindhem ej har några avgångar på söndagar.


Härifrån går båten!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Följ oss på Facebook!