Räk, Rock & Tacoafton med Coverakuten - Vindhem

Event & Bokning

Räk, Rock & Tacoafton med Coverakuten

Coverakuten är tillbaka. Det är med stor glädje som vi återigen får möjligheten att presentera Coverakuten ombord på M/S Vindhem. Bandet har gjort uppehåll i några år men är nu tillbaka igen. När det begav sig sist var det ett av våra absolut roligaste och populäraste band. “Sättningen är en klassisk set up med sång, trummor, bas, gitarr och keyboard och vi spelar allt från AC/DC till Vikingarna.”

Vårt bidrag till en lyckad kväll består av antingen obegränsat med räkor, smör, bröd och aîoli eller tacos med tortillas, nötfärs/vegfärs, grönsaker, ost, salsa och gräddfil. Till dessert bjuder vi på en ostbricka (inte obegränsat).
Dra på er dans skorna och ladda för en helkväll med god mat, mycket mat, härlig musik och dans i världens vackraste skärgård.
Ombordstigning sker från 18.00 och avgång 19.00. Klockan 23.30 är Ni tillbaka vid Skeppsbron, mätta, belåtna, svettiga och med begynnande träningsvärk i ben och fötter.
Välkomna ombord!

Ring 08-604 04 20 för att boka

Måndag-fredag kl. 09.00 – 17.00. Eller fyll i formuläret nedan.

Boka denna dag

Er internetbokning är enbart en förfrågan. Vi kontaktar Er under kontorstid för att bekräfta bokningen. Observera att på söndagar är kontoret stängt samt att M/S Vindhem ej har några avgångar på söndagar.


Härifrån går båten!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Följ oss på Facebook!