Rock, Räk & Tacoafton med Combo Granberg - Vindhem

Event & Bokning

Rock, Räk & Tacoafton med Combo Granberg

Combo Granberg. Är bandet med mycket stort hjärta och enorm bredd i sin repertoar. Mats Granberg på lead sång är en otroligt duktig entertainer med många år i musikbranschen och med en fantastisk fingertoppskänsla när han bygger upp underhållningen för kvällen. Mycket dansvänlig musik som definitivt passar det stora flertalet.
Ni äter obegränsat med räkor, nybakat bröd. aioli och smör. Alternativt Tacos med köttfärs och alla traditionella tillbehör, allt medans världens vackraste skärgård i sakta mak glider förbi utanför våra fönster.
När Ni känner Er mätta och belåtna så är det dags för Combo Granberg att äntra vår scen. Det blir non-stop partymusik för hela slanten.
I pausen bjuder vi på en ostbricka (ej obegränsat), Ni får möjlighet att fylla på blodsockret så att ni orkar “stuffa” hela vägen in till kaj.
Ombordstigning sker från kl. 18.00. Båten avgår kl. 19.00 och vi är tillbaka igen 23.30.
Varmt välkomna ombord!

Ring 08-604 04 20 för att boka

Måndag-fredag kl. 09.00 – 17.00. Eller fyll i formuläret nedan.

Boka denna dag

Er internetbokning är enbart en förfrågan. Vi kontaktar Er under kontorstid för att bekräfta bokningen. Observera att på söndagar är kontoret stängt samt att M/S Vindhem ej har några avgångar på söndagar.


Härifrån går båten!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Följ oss på Facebook!