Räk & Tacoafton med Gibson - Vindhem

Event & Bokning

29 okt - 19:00-23:00

Räk & Tacoafton med Gibson

Hur är det ombord efter det att restriktionerna tagits bort?

Gibson är ett relativt nytt coverband som består av medlemmar från några av Sveriges absolut populäraste band. Bandet har stått på de flesta av landets scener och framträtt i många skilda sammanhang på TV, festivaler och Afterski. Med en bred repertoar som passar de flesta partysugna är Gibson ett givet inslag ombord på M/S Vindhem.

Ni äter obegränsat med räkor, nybakat bröd. aioli och smör. Alternativt Tacos med köttfärs och alla traditionella tillbehör, allt medan världens vackraste skärgård i sakta mak glider förbi utanför våra fönster.

När Ni känner Er mätta och belåtna så är det dags för Gibson att äntra vår scen. Det blir non-stop partymusik för hela slanten.

I pausen bjuder vi på en ostbricka (ej obegränsat) så att Ni får möjlighet att fylla på blodsockret så att ni orkar “stuffa” hela vägen in till kaj.

Ombordstigning sker från kl. 18.00. Båten avgår kl. 19.00 och vi är tillbaka igen 23.00.

Varmt välkomna ombord!

Ring 08-604 04 20 för att boka

Måndag-fredag kl. 09.00 – 17.00. Eller fyll i formuläret nedan.

Boka denna dag

Er internetbokning är enbart en förfrågan. Vi kontaktar Er under kontorstid för att bekräfta bokningen. Observera att på söndagar är kontoret stängt samt att M/S Vindhem ej har några avgångar på söndagar.


Härifrån går båten!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Följ oss på Facebook!