Räkafton med Janne Y. Andersson Veckoslut - Vindhem

Event & Bokning

båttur i stockholm

18 มิ.ย. - 19:00-22:30

Räkafton med Janne Y. Andersson Veckoslut

Hur vi arbetar för att motverka spridningen av Covid -19.

Ombordstigning sker från kl. 18.00. Båten avgår kl. 19.00.

Ni äter obegränsat med räkor, nybakat bröd. aioli och smör. Alternativt Tacos med köttfärs och alla traditionella tillbehör, medan världens vackraste skärgård i sakta mak glider förbi utanför våra fönster.

Efter middagen bjuder vi på underhållning i form av Janne Y. Band. Janne blandar och ger i en aldrig sinande ström av rock, pop och schlager! Musik som passar alla åldrar och smaker.

Under den varma delen av året så gör vi ett strandhugg på Björnholmen. Denna lilla obebodda ö ligger mycket vackert belägen mellan Rindö och Ramsö. Om vädret tillåter spelar Janne Y. Band sommarhits på fördäck och det brukar bli väldigt hög stämning ute på ön.

Vi anländer åter till Skeppsbron efter en kväll fylld av god mat, bra musik och nya möten kl. 22.30.

Restriktioner. Endast fyra personer kan placeras vid ett bord. Om sällskapet består av flera personer så kommer ni att delas upp på flera bord. Alkoholförsäljningen avslutas 22.00.

Varmt välkomna ombord!

Ring 08-604 04 20 för att boka

Måndag-fredag kl. 09.00 – 17.00. Eller fyll i formuläret nedan.

Boka denna dag

Er internetbokning är enbart en förfrågan. Vi kontaktar Er under kontorstid för att bekräfta bokningen. Observera att på söndagar är kontoret stängt samt att M/S Vindhem ej har några avgångar på söndagar.


Härifrån går båten!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Följ oss på Facebook!