Räkafton med Janne Y. Retrospect Tis-Tor - Vindhem

Event & Bokning

1 Aug - 19:00-23:00

Räkafton med Janne Y. Retrospect Tis-Tor

Ombordstigning sker från kl. 18.00. Båten avgår kl. 19.00, då middagen serveras medan världens kanske vackraste skärgård i sakta mak glider förbi utanför våra panoramafönster.

Ni äter obegränsat med fräscha räkor, nybakat bröd och smör. Alternativt Tacos med köttfärs och alla traditionella tillbehör. Till dessert bjuder vi på en ostbricka. Är någon i sällskapet vegetarian eller allergisk mot laktos/gluten? Inga problem, säg till senast dagen innan så ordnar vi det!

Efter middagen bjuder vi på underhållning i form av Janne Y. Retrospect. Janne blandar och ger i en aldrig sinande ström av rock, pop och schlager! Musik som passar alla åldrar och smaker. Dans är inte obligatoriskt men det brukar vara svårt även för den mest envisa att sitta still… Vi anländer återigen till Skeppsbron efter en kväll fylld av god mat, bra musik och nya möten kl. 23.00.

Under perioden maj-september gör vi halvvägs genom turen ett strandhugg på ön Björnholmen (om vädret tillåter). Natursköna, obebodda Björnholmen ligger vackert placerad mellan Rindö och Ramsö. Då vi angjort ön ges möjlighet till en svängom på fördäck till levande musik.

Efter strandhugget drar vi upp tempot på både underhållningen och dansen. Välkomna ombord!

Ring 08-604 04 20 för att boka

Måndag-fredag kl. 09.00 – 17.00. Eller fyll i formuläret nedan.

Boka denna dag

Er internetbokning är enbart en förfrågan. Vi kontaktar Er under kontorstid för att bekräfta bokningen. Observera att på söndagar är kontoret stängt samt att M/S Vindhem ej har några avgångar på söndagar.


Läs vår personuppgiftspolicy

Härifrån går båten!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Följ oss på Facebook!