Räk & Tacoafton Veckoslut med Janne Y. Andersson - Vindhem

Event & Bokning

3 sep - 19:00-23:00

Räk & Tacoafton Veckoslut med Janne Y. Andersson

Ombordstigning sker från kl. 18.00. Båten avgår kl. 19.00.

Ni äter obegränsat med räkor, nybakat bröd. aioli och smör. Alternativt Tacos med köttfärs och alla traditionella tillbehör, medan världens vackraste skärgård i sakta mak glider förbi utanför våra fönster. Till dessert bjuder vi på en ostbricka. Observera att ostbrickan inte är obegränsad.

Efter middagen bjuder vi på live musik. Janne Y är definitivt en av Stockholms hårdast arbetande underhållare och det blir både rock, pop och schlager – både svenskt och utländskt. Det är musik som ska passa de flesta åldrar och smaker. Dans är inte obligatoriskt men det brukar vara svårt även för den mest envisa att sitta still. Är det mycket folk ombord så har vi även en trubadur som underhåller på andra våningen och där brukar repertoaren vara något lugnare än på våning ett.

Under den varma delen av året så gör vi även ett strandhugg på Björnholmen. Denna lilla obebodda ö ligger mycket vackert belägen mellan Rindö och Ramsö. Om vädret tillåter spelar Janne sommarhits på fördäck och det brukar bli hög stämning ute på ön.

Vi anländer åter till Skeppsbron efter en kväll fylld av god mat, bra musik och nya möten kl. 23.00.

Varmt välkomna ombord!

Ring 08-604 04 20 för att boka

Måndag-fredag kl. 09.00 – 17.00. Eller fyll i formuläret nedan.

Boka denna dag

Er internetbokning är enbart en förfrågan. Vi kontaktar Er under kontorstid för att bekräfta bokningen. Observera att på söndagar är kontoret stängt samt att M/S Vindhem ej har några avgångar på söndagar.


Härifrån går båten!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Följ oss på Facebook!