Räkaftonspremiär med Chrevera - Vindhem

Event & Bokning

26 Apr - 19:00-23:00

Räkaftonspremiär med Chrevera

Ombordstigning sker från kl. 18.00. Båten avgår kl. 19.00, då middagen serveras medan världens kanske vackraste skärgård i sakta mak glider förbi utanför våra fönster.

Ni äter obegränsat med fräscha räkor, nybakat bröd och smör. Alternativt Tacos med köttfärs och alla traditionella tillbehör. Till dessert bjuder vi på en ostbricka. Är någon i sällskapet vegetarian eller allergisk mot laktos/gluten? Inga problem, säg till senast dagen innan så ordnar vi det!

Efter middagen bjuder vi på underhållning i form av Chrevera. Janne blandar och ger i en aldrig sinande ström av rock, pop och schlager! Musik som passar alla åldrar och smaker. Dans är inte obligatoriskt men det brukar vara svårt även för den mest envisa att sitta still… Vi anländer återigen till Skeppsbron efter en kväll fylld av god mat, bra musik och nya möten kl. 23.00.

 

Ring 08-604 04 20 för att boka

Måndag-fredag kl. 09.00 – 17.00. Eller fyll i formuläret nedan.

Boka denna dag

Er internetbokning är enbart en förfrågan. Vi kontaktar Er under kontorstid för att bekräfta bokningen. Observera att på söndagar är kontoret stängt samt att M/S Vindhem ej har några avgångar på söndagar.


Härifrån går båten!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Följ oss på Facebook!