Rockafton med Blindbergz - Vindhem

Event & Bokning

21 sep - 19:00-23:30

Rockafton med Blindbergz

Blindbergz som band är relativt nya på Stockholms coverbandsscener. Medlemmarna har dock lååång erfarenhet från en hel rad med mer eller mindre kända band. Blindbergz är helt enkelt ett band bestående av professionella musiker som gjort gemensam sak enbart för att roa Er – vår kära publik.

M/S Vindhem stävar framåt kvällningen ut från vår vackra huvudstad Stockholm, ut i världens mest fantastiska skärgård. Eftersom det här evenemanget sker i  september så är det fortfarande varmt i vattnet och de tidiga höstkvällarna brukar vara behagligt ljumma.

Ombord äter Ni obegränsat med räkor, smör, bröd & aioli alternativt tacos med köttfärs och alla traditionella tillbehör. Till dessert bjuder vi på en ostbricka. När ni känner Er mätta och belåtna är det hög tid för Blindbergz att ta scenen i anspråk. Nu är det dags att dansa bort alla räkor och tacos!

Varmt välkomna ombord!

Ring 08-604 04 20 för att boka

Måndag-fredag kl. 09.00 – 17.00. Eller fyll i formuläret nedan.

Boka denna dag

Er internetbokning är enbart en förfrågan. Vi kontaktar Er under kontorstid för att bekräfta bokningen. Observera att på söndagar är kontoret stängt samt att M/S Vindhem ej har några avgångar på söndagar.


Härifrån går båten!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Följ oss på Facebook!