Rockafton med Jacked Up - Vindhem

Event & Bokning

30 maj - 19:00-22:30

Rockafton med Jacked Up

OBS! Detta evenemang kommer för närvarande att genomföras med max 50 gäster ombord!

JackedUp är bandet som levererar Party, Sväng & Glädje med välkända dansanta hits. Detta framförs med mycket spelglädje, finess och med stor delaktighet hos publiken. Bandet har stor erfarenhet och kan leverera hits i alla genres och för alla åldrar. Bandet har Finlandskryssningar, After ski, Pubar, Företag, Bröllop, och mycket annat på sitt CV. Efter en kväll med JackedUp dansar man hem och somnar gott med ett leende på läpparna.

Vårt bidrag till en lyckad kväll består av antingen obegränsat med räkor, smör, bröd och aîoli eller tacos med tortillas, nötfärs/vegfärs, grönsaker, ost, salsa och gräddfil. Till dessert bjuder vi på en ostbricka (inte obegränsat).

Dra på er dansskorna och ladda för en helkväll med god mat, mycket mat, härlig musik och dans i världens vackraste skärgård.

Påstigning sker från 18.00 och avgång 19.00. Klockan 22.30 är Ni tillbaka vid Skeppsbron, mätta, belåtna, svettiga och med begynnande träningsvärk i ben och fötter.

Observera att vi för tillfälligt kortat ner dessa turer till 22.30.

Välkomna ombord!

Ring 08-604 04 20 för att boka

Måndag-fredag kl. 09.00 – 17.00. Eller fyll i formuläret nedan.

Boka denna dag

Er internetbokning är enbart en förfrågan. Vi kontaktar Er under kontorstid för att bekräfta bokningen. Observera att på söndagar är kontoret stängt samt att M/S Vindhem ej har några avgångar på söndagar.


Härifrån går båten!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Följ oss på Facebook!