Räk & Tacoafton med Svenne Rubins - Vindhem

Event & Bokning

23 Oct - 19:00-23:00

Räk & Tacoafton med Svenne Rubins

Hur är det ombord efter det att restriktionerna tagits bort?

Folköl och dunka dunka, Långa bollar på Bengt, En gammal Amazon – listan över Svennes hits är lång och gedigen. Bandet behöver knappast någon närmare presentation än så.

Svenne Rubins har gästat M/S Vindhem varje år i snart 20 år på raken men av uppenbara anledningar blev det inget förra året. Nu har vi slagit våra kloka huvuden samman och lyckats få till en spelning under hösten. Det var så vi sa och det var också så det blev…så länge inte Tegnell, FHM och Covid – 19 sätter käppar i hjulen för oss.

Vårt bidrag till en lyckad kväll i Stockholms Skärgård består i obegränsat med räkor, smör, bröd & aioli alternativt obegränsat med tortillas, nötfärs, grönsaker, ost, salsa och gräddfil. Allt för att Ni ska orka stå på benen hela kvällen. I pausen bjuder vi på en ostbricka för att hålla blodsockret uppe.

Eftersom detta är ett mycket populärt band så råder vi Er att inte vänta för länge med Er bokning.

Välkomna ombord!

Ring 08-604 04 20 för att boka

Måndag-fredag kl. 09.00 – 17.00. Eller fyll i formuläret nedan.

Boka denna dag

Er internetbokning är enbart en förfrågan. Vi kontaktar Er under kontorstid för att bekräfta bokningen. Observera att på söndagar är kontoret stängt samt att M/S Vindhem ej har några avgångar på söndagar.


Härifrån går båten!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Följ oss på Facebook!