Soul & Discoafton med The Main Thing - Vindhem

Event & Bokning

23 9月 - 19:00-23:30

Soul & Discoafton med The Main Thing

The Main Thing – ditt ösiga soul band.The Main Thing är ett elvahövdat soulband från Stockholm som spelat tillsammans i många år. Vi spelar helst soul och disco från 60- och 70-talet, men ibland överraskar vi vår publik med något modernt. Detta är ett av få coverband som har både blåssektion och rytmsektion. En förutsättning för att det riktiga gunget ska infinna sig.
Ni äter obegränsat med räkor, nybakat bröd. aioli och smör. Alternativt Tacos med köttfärs och alla traditionella tillbehör, medans världens vackraste skärgård i sakta mak glider förbi utanför våra fönster.
När Ni känner Er mätta och belåtna så är det dags för The Main Thing att äntra vår scen. Det blir 60 & 70 tals disco, soul och säkerligen en annan schlager och rocklåt också.
I pausen bjuder vi på en ostbricka (ej obegränsat) så att Ni orkar med ett set till med The Main Thing. Det andra setet varar ända fram tills vi lägger till vid Skeppsbron.
Ombordstigning sker från kl. 18.00. Båten avgår kl. 19.00 och vi är tillbaka igen 23.30.
OBS! Det här är sk_tkul!
Varmt välkomna ombord!

Ring 08-604 04 20 för att boka

Måndag-fredag kl. 09.00 – 17.00. Eller fyll i formuläret nedan.

Boka denna dag

Er internetbokning är enbart en förfrågan. Vi kontaktar Er under kontorstid för att bekräfta bokningen. Observera att på söndagar är kontoret stängt samt att M/S Vindhem ej har några avgångar på söndagar.


Härifrån går båten!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Följ oss på Facebook!