Prishöjning

Vi är givetvis jätteglada att vi nu kunnat komma igång med vår verksamhet igen och när vi väl kom igång så kunde vi dra en rejäl suck av lättnad. Att kunna erbjuda livemusik och god mat i världens vackraste skärgård och göra det tillsammans med Er – världens bästa gäster är ju helt enkelt det bästa vi vet.

Dessvärre har Coronaviruset förändrat de ekonomiska förutsättningarna för vår verksamhet helt och hållet. Den 1/7 tvingas vi därför att för första gången någonsin (såvitt jag vet) höja biljettpriset mitt under pågående säsong. Höjningen är 20:- per person och gäller alla bokningar som utförs fr.o.m. den 1/7. För att förtydliga så är det inte avresedatumet som styr prishöjningen utan vilket datum som bokningen görs. Vi tycker att det är mer reko att göra på det sättet eftersom Ni då har några dagar på Er att boka Er resa till det gamla priset.

Naturligtvis beklagar vi att det måste bli så här. Det är dock den verklighet som vi står inför nu när vi endast har möjlighet (under nuvarande regelverk) att utnyttja 33% av fartygets kapacitet.

 

Med vänliga hälsningar

Stefan Jonsson
VD

Polena Rederi AB

 


.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Följ oss på Facebook!