Båtcharter med M/S Vindhem

Båtcharter

Hyr en hel båt eller boka platser på en av våra vanliga kryssningar till företagsfesten, kickoffen, svensexan eller möhippan. Avsluta säsongen med fotbollslaget eller hockeylaget med en båttur i Stockholms skärgård ombord på M/S Vindhem? På en vanlig båttur kan vi ta upp till 360 passagerare, av vilka 320 kan sitta ner och avnjuta en middag.

Om ni önskar transport till festen, till bröllopet eller något annat strandnära så kan vi hjälpa till! Kanske en lunchkryssning i vår vackra skärgård eller en trerätters middag på kvällen. Vill ni ha tyst bakgrund musik till maten och kanske lite dansmusik efter middagen, eller vill ni rocka loss till ett av Sveriges bästa coverband? Vi organiserar musiken enligt din smak. Vi har samarbetat med de flesta av det bästa inom svensk livemusik under många år! Vår charter meny finns tillgänglig längre ner. Kontakta oss för mer information!

Vill Ni ta del av den festliga stämningen ombord på M/S Vindhem men känner att vår traditionella meny inte räcker till? Vi tar gärna en diskussion om andra upplägg för att göra Er kväll extra minnesvärd. Kom gärna med idéer eller förslag och om vi har möjlighet att hjälpa till så gör vi givetvis det.

Se vår meny →

Se vår drinklista →

Bilder från våra kvällar på båten

Choose language