Räkornas Grand old Lady!
Vi har kört räkaftnar sedan 1987.

Räkbåt i Stockholm

 

 

Ni äter obegränsat med fräscha räkor, nybakat bröd, smör & aîoli ombord på vår räkbåt. Alternativt Tacos med köttfärs och alla traditionella tillbehör. Till dessert serverar vi en ostbricka med tre sorters ost, kex och vindruvor. Är någon i sällskapet vegetarian eller allergisk mot laktos/gluten? Inga problem, säg till senast dagen innan så ordnar vi det!

Efter middagen bjuder vi på underhållning i form av Janne Y. Retrospect. Janne blandar och ger i en aldrig sinande ström av rock, pop och schlager! Musik som passar alla åldrar och smaker. Dans är inte obligatoriskt men det brukar vara svårt även för den mest envisa att sitta still… Vi anländer till Skeppsbron efter en kväll fylld av god mat, bra musik och nya möten cirka kl. 23.00.

På fredagar och lördagar under våren och hösten äntrar ett av Sveriges bästa coverband scenen. Vi har återkommande band som Smalare än Thord, Hoffman Circus men också orginalartister såsom Svenne Rubins. Maten som serveras är densamma som en vanlig Räkafton men temperaturen ombord skruvas upp rejält. Dessa kvällar avgår båten som vanligt men återkommer 23.30.

OBS! Under augusti och september månad erbjuder vi Er att komplettera Er ordinarie meny med 1/2 kilo Svenska signalkräftor, västerbottenost & rostat bröd för endast 170:- per person (måste förbeställas senast dagen innan).
Under perioden maj-september gör vi halvvägs genom turen ett strandhugg på ön Björnholmen (om vädret tillåter). Natursköna, obebodda Björnholmen ligger vackert placerad mellan Rindö och Ramsö. Då vi angjort ön ges möjlighet till en svängom på fördäck till levande musik.

Efter strandhugget drar vi upp tempot på både underhållningen och dansen. Välkomna ombord på vår räkbåt!

Endast

335 - 360 KR

(Barn 0-6 år åker gratis & 7-12 år åker för 165 - 180:-)

För bokning under kontorstid är Ni varmt välkomna att ringa till oss på 08-604 04 20 alternativt skickar ni en Bokningsförfrågan genom att klicka på knappen här under!

Skicka en bokningsförfrågan direkt!
M/S Vindhems rutt genom Stockholms skärgård

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Följ oss på Facebook!