Räkafton & Rockkvällar

Räkafton på M/S Vindhem
Dans på M/S Vindhem

Skaldjurskryssning med räkfrossa

Ombordstigning sker från 18.00 och vi avgår 19.00. Ni äter obegränsat med räkor, nybakat bröd, smör & aîoli ombord på vår räkbåt. Alternativt Tacos med köttfärs och alla traditionella tillbehör. Till dessert serverar vi en ostbricka med tre sorters ost, kex och vindruvor (inte obegränsat). Är någon i sällskapet vegetarian, vegan eller allergisk mot något? Inga problem, säg till senast dagen innan så ordnar vi det! För den som är vegetarian erbjuder vi tacos med Quornfärs och för den som är vegan finns det tacos med sojafärs.

Efter middagen bjuder vi på livemusik. Det blir en aldrig sinande ström av rock, pop och schlager! Musik som passar alla åldrar och smaker. Dans är inte obligatoriskt men det brukar vara svårt även för den mest envisa att sitta still. Vi arbetar med många av Sveriges bästa trubadurer och live band. Vi anländer till Skeppsbron efter en kväll fylld av god mat, bra musik och nya möten kl. 22.30 – 23.30 (beroende på evenemang).

På fredagar och lördagar under våren och hösten äntrar ett av Sveriges bästa coverband scenen. Vi har återkommande band som Smalare än Thord, Hoffman Circus men också originalartister såsom Svenne Rubins & John Lindberg Trio. Maten som serveras ombord dessa kvällar är densamma som en “vanlig” Räkafton men temperaturen på underhållningen skruvas upp rejält.

Sommartid, på fredagar och lördagar (om vädret tillåter) gör vi ett bryggstopp halvvägs genom turen. Vi stannar till en stund på Björnholmen och på fördäck arrangerar våra musiker musik och dans. Vissa kvällar börjar nästan hela ön att gunga!

Pris

Vuxna 470 – 725 kr

Barn 7-12 år 235 – 370 kr

Barn 0-6 år Gratis

Så går det till ombord

Bilder från våra kvällar på båten

Choose language

RESERVA AHORA