Traditionellt Svenskt Julbord

Vi dukar upp vårt stora Covidanpassade Julbord!

 

Julbordskryssning bland öar, kobbar och skär…

28/11 – 19/12

Alla de gamla klassikerna finns naturligtvis kvar. Julskinka, grisfötter, våra egenhändigt inlagda sillar, rullströmming, hemrullade köttbullar, prinskorv, julkorv, hemgjord Janssons frestelse, lutfisk med vitsås och ärtor, honungsglaserade revbensspjäll, rödkål, Gravad Lax, Kallrökt Lax & Varmrökt Lax.

Till detta har vi lagt till flera rätter med marin anknytning såsom räkor, rökta räkor, caesarsallad med varmrökt lax, rökta laxfenor, böckling, skaldjurspaté, hemgjord skagenröra och laxröra.

Om Ni, mot förmodan, har lite utrymme kvar i magen för dessert så serveras hembakad äppelkaka med vaniljsås, Tiramisu, hembakta småkakor, struvor med sylt och grädde samt en fantastisk ostbricka med dessertostar från svenska gårdsmejerier och mycket, mycket mer…

Intervju med Livsmedelsverket om vilka risker som finns med att äta julbord (länk till SVT)

Klicka här för att se vad som finns på julbordet

Klicka här för Video! (videon återspeglar julen 2019 innan vi hört talas om Covid-19)

Ombord underhålles ni av stämningsfull julmusik. Dessvärre har vi ingen möjlighet att erbjuda livemusik i år givet de nya reglerna från Folkhälsomyndigheten.

Covid – 19 anpassning

För att motverka att trängsel uppstår ombord och motverka spridningen av Covid-19 har vi inför årets julbord genomfört ett antal förändringar. Vi har bedrivit Corona anpassad verksamhet sedan i mitten av maj. Med den erfarenhet som vi skaffat oss under dessa dryga sex månader känner vi oss trygga i att vi kan arrangera å-rets julbord enligt det regelverk som nu föreligger. Vi tar inga genvägar i vårt förhållningssätt gentemot nu rådande omständigheter och vi har valt att sätta maxantalet gäster ombord lägre än vad regelverket kräver. 

  • Vi tar maximalt ombord 60 gäster per julbordssittning. Det är 33% av vår ordinarie julbordskapacitet.
  • Sällskap med fler än åtta deltagare separeras med max åtta deltagare per bord och ett “kryssat” bord mellan.
  • Alla sällskap separeras från varandra med ett ”kryssat” bord.
  • För att motverka trängsel har vi delat upp julmaten på fyra separata buffébord. Fisk, kallskuret, varm mat samt dessert. Dessutom kommer vi att servera sill, potatis, bröd, smör och ost direkt på det bord där ni sitter.
  • Mat kommer enbart att kunna hämtas från bufféborden ett sällskap i taget.
  • Fartyget erbjuder goda möjligheter för att upprätthålla en god handhygien. Handsprit finns utplacerat få ett flertal platser och även på varje bord.

 

Pris Lunch:
Lördag 595:-

Pris Middag:
Fredag & Lördag 735:-

I priset ingår välkomstglögg, kaffe, garderob och moms.

Favorit i repris!
Eftersom julen är barnens högtid så vill vi ge alla vuxna möjligheten att ta med sig barnen på julbord utan att bli ruinerade.
I år kan därför varje fullbetalande vuxen ta med sig ett barn gratis (under 13 år) på valfri kryssning.
För oss gör det ingen skillnad om det är egna barn, barnbarn, syskonbarn eller grannens barn…
1 vuxen = 1 barn gratis, 2 vuxna = 2 barn gratis o.s.v.

Lunch
Lördag 13.00-16.00

Middag
Fredag & Lördag 18.30-22.00

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss gärna om ni är ett större sällskap och vill åka vid ett annat tillfälle än vad som erbjuds här ovan. I år finns det goda möjligheter att förfoga över “egen båt” även om Ert sällskap enbart består av 30 – 40 personer.

Fartyget öppnar 30 minuter innan avgång.

Bokning:Telefon 08-604 04 20
Hemsida www.vindhem.com/bokning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Följ oss på Facebook!